Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megtiszítjuk, megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rádobjuk a többi zöldséget is. Addig pirítjuk, míg szép színe lesz, majd megszórjuk a pirospaprikával, felengedjük vízzel (jól ellepje) és ízlés szerint fűszerezzük.
Amíg fő a leves, addig összekeverjük a gombóc hozzávalóit. Ha a leves felforrt, akkor a masszából egyforma gombócokat formázunk, a levesbe engedjük és készre főzzük.
Tálaláskor aprított petrezselyemmel szórjuk meg.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!!
|
|
|
|
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.09.12 22:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
botka_eva |
2017.10.01. 10:16 (#1) |
|
|
Többször is elkészítettem. Nagyon szeretem. |
| |
|
|
|
zöldségeket megtiszítjuk, hagymát apróra, többi zöldséget, gombóc hozzávalóit, leves felforrt, masszából egyforma, levesbe engedjük, petrezselyemzöld, petrezselyemzöld, pirospaprikával, petrezselyemmel, megdinszteljük, összekeverjük, pirospaprika, pirospaprika, megtiszítjuk, felengedjük, megpucoljuk, zöldségeket, vöröshagyma, felaprítjuk, fűszerezzük, hozzávalóit, vöröshagyma, megszórjuk, gombócokat, Tálaláskor, zöldséget, Húsgombóc, Gombóchoz, formázunk, fehérrépa, sárgarépa, Gombóchoz, darált, rizs, vöröshagyma, majoránna, őrölt bors, őrölt pirospaprika, Leveshez, sárgarépa, fehérrépa, karalábé, kevés karfiol, vöröshagyma, őrölt pirospaprika, zsír,
|
|
|
|
|